Praat mee over hoe de financiële sector een actieve rol kan spelen in de transitie naar een duurzame economie

De Rli organiseert op dinsdagmiddag 14 februari een meet-up naar aanleiding van zijn onlangs verschenen advies ‘Financiering in transitie’.

U bent van harte uitgenodigd deel te nemen aan deze meet-up die plaatsvindt in het Atrium (begane grond van het pand), Bezuidenhoutseweg 30 in Den Haag. Het pand ligt op 7 minuten loopafstand vanaf station CS.

foto van een debat met deelnemers die in rijen tegenover elkaar zitten zoals in het lagerhuis

De bijeenkomst richt zich op bestuurders, managers en professionals van financiële instellingen, toezichthouders, wetenschap en overheidsorganisaties en op Tweede Kamerleden die duurzame financiering in hun portefeuille hebben. Het gesprek met de deelnemers in de zaal staat centraal.

Programma

Bijdragen zijn er onder andere van Marieke Blom (hoofdeconoom ING), Mathijs van Dijk (directielid Netspar / Universiteit Tilburg), Rens van Tilburg (directeur Sustainable Finance Lab), Jeanet van Antwerpen (voorzitter adviescommissie Rli), Erwin Nijsse (directeur Nationaal Groeifonds), Eloy Lindeijer (voormalige CIO PGGM), Jack Julicher (CEO a.s.r. Asset Management) en Peter Blom (voormalig CEO Triodos Bank). Gespreksleider is Lotte Sluiter.

Aanmelden

Via deze link kunt u zich aanmelden voor de meet-up.

Meer informatie

Lees meer over het advies ‘Financiering in transitie’

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Katja de Vries (katja.de.vries@rli.nl) 06 1536 9336 of Robert Ewing (robert.ewing@rli.nl) 06 1147 3127.