Vacature - De Rli is op zoek naar een projectondersteuner

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij op zoek naar een veelzijdige functie met veel variatie in de werkzaamheden? Vind jij het leuk om de rechterhand van de projectleiders te zijn en projectteams te ondersteunen? Bij de Raad voor de leefomgeving en infrastructuur (Rli) te Den Haag zijn wij op zoek naar een projectondersteuner die deze taken op zich wil nemen.

Rivier

Wat ga jij doen als projectondersteuner?

In onze adviestrajecten ben je de rechterhand van de projectleiders en zorg je voor praktische ondersteuning van projectteams. Je zorgt onder andere voor goede inhoudelijke verslaglegging van commissie- en raadsvergaderingen en andere bijeenkomsten, je organiseert expertmeetings, commissievergaderingen, werkconferenties en bijeenkomsten voor de presentatie van adviezen. In samenspraak met de projectleider bewaak je de voortgang van vastgestelde planningen van adviestrajecten. Je onderhoudt contacten met raads- en commissieleden, en denkt mee over de externe communicatie en helpt bij de vormgeving, realisatie en verzending van de adviezen. Naast de adviestrajecten zul je assisteren bij werkzaamheden als het opstellen van het jaarlijkse werkprogramma, het jaarverslag of de organisatie van raadsbijeenkomsten.

Wat verwachten wij van jou?

Door de veelzijdigheid van het werk is een flexibele houding onmisbaar. Voor een goede voortgang van de projecten is het daarom van belang dat je je werkzaamheden goed plant en prioriteiten kunt stellen. Daarnaast zijn uitstekende communicatievaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk) belangrijk. De verslaglegging van de gesprekken over zeer complexe maatschappelijke vraagstukken vergt veel van de kandidaat die wij zoeken. Affiniteit met en vaardigheid in het maken van goede verslagen is daarom een belangrijke voorwaarde.

Informatie en reageren

Spreekt deze vacature jou aan? Solliciteren kan tot 22 november 2022.

Meer informatie over de functie en wijze van reageren