Uitnodiging - aanbieding advies ’Kernenergie’

De Rli organiseert een aanbiedingsbijeenkomst over zijn advies ‘Kernenergie’ op woensdag 7 september 2022 van 9.30 – 11.30 uur in Den Haag. Rob Jetten, minister voor Klimaat en Energie neemt het advies in ontvangst. Wij nodigen u van harte uit deel te nemen aan deze bijeenkomst.

luchtfoto kerncentrale Borssele met windmolens, zonnenpanelen en industrie

Programma

De minister zal aansluitend op de aanbieding een reactie op het advies geven. Tijdens deze bijeenkomst krijgt u een inhoudelijke toelichting op het advies, hoort u de eerste reacties op het advies en bent u in de gelegenheid deel te nemen aan de discussie. Nadere informatie over het programma volgt op de website.

Aanmelden

De bijeenkomst vindt plaats in gebouw B30, seminarzaal (begane grond), Bezuidenhoutseweg 30 in Den Haag. Gezien de beperkte capaciteit van de zaal vindt deelname plaats op basis van volgorde aanmelding. Wanneer u niet fysiek aanwezig kunt zijn, is het ook mogelijk om de bijeenkomst te volgen via een (niet-interactieve) livestream.

Lees meer over het advies en de wijze van aanmelden op onze eventpagina

Voor meer informatie over de bijeenkomst of het advies kunt u contact opnemen met Bas Waterhout, projectleider, bas.waterhout@rli.nl of 06 21178802.

Het advies is beschikbaar vanaf 7 september 2022 11.30 uur.

Twitter mee met #kernenergie