Online presentatie advies Toegang tot de stad - uitnodiging

Op 15 oktober 2020 van 16:00-17.15 uur organiseert de Rli een online presentatie van het advies ‘Toegang tot de stad: hoe publieke voorzieningen, wonen en vervoer de sleutel voor burgers vormen’. Wij nodigen u van harte uit om hieraan deel te nemen. In een tijdsbestek van vijf kwartier krijgt u een toelichting op de hoofdpunten van het advies, hoort u reacties van verschillende experts en is er gelegenheid om vragen te stellen.

buurtbewoners treffen elkaar op straat

Programma

Na een korte toelichting door de Rli op het advies vertellen praktijkmensen in een video over hun persoonlijke ervaringen: Yassine Abarkane van Stagehuis Schilderswijk en Tamara IJzendoorn van Straat Consulaat. Ook vertellen drie onderzoekers in video’s over hun bevindingen: Joke van der Zwaard, zelfstandig onderzoeker & initiator; Marietta Haffner, Faculteit Bouwkunde, TU Delft; en Jeroen Bastiaanssen, onderzoeker PBL/University of Leeds. Tussendoor is er ruimte voor vragen van de deelnemers. Hierna wordt ingezoomd op de aanbevelingen uit het advies met een korte toelichting door de Rli. Vervolgens is er tijd voor reacties en vragen van deelnemers en enkele speciale gasten: Kees van der Burg, DG Mobiliteit IenW; Erik Jan van Kempen, programma DG Omgevingswet BZK; Heleen Aarts, CEO Amvest en Johanna Besteman, wethouder Welzijn & Wonen gemeente Rijswijk.

Denk mee over de toegang tot de stad en meld je hier aan!

Lees meer over de online presentatie op 15 oktober 2020

Lees meer over het advies ‘Toegang tot de stad’

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Douwe Wielenga, projectleider, douwe.wielenga@rli.nl 06 21240809 of Els Desmet els.desmet@rli.nl  0613093490.