Online conferentie ‘Week van Verbindend Verduurzamen’ 25-29 mei 2020

Volg de livestream van het aflsuitend webinar op 29 mei

De online conferentie ‘Week van Verbindend Verduurzamen’ is maandag 25 mei 2020 van start gegaan. Op vrijdag 29 mei sluiten we de week af met een webinar.

logo van de conferentie  met 2 V's door elkaar geschreven

We nodigen je van harte uit om deel te nemen aan het afsluitende webinar van de Week van Verbindend Verduurzamen op vrijdagmiddag 29 mei van 15.00 – 16.00 uur, met een terugblik op de themasessies, een keynote van Noelle Aarts - hoogleraar Socio-ecologische interacties, reflecties op de uitkomsten van de week van Sandor Gaastra - DG Energie en Klimaat ministerie EZK, de Utrechtse wethouder Lot van Hooijdonk en Annemieke Nijhof, raadslid Rli.

Meld je hier aan op de website van de Rli of volg op de dag zelf de livestream van het webinar via deze link

De week van Verbindend Verduurzamen

Afgelopen maandag vond de themasessie ‘Individuele waarden en collectieve oplossingen’ plaats met een inleiding van denker des vaderlands Daan Roovers. Dinsdag leidde universitair docent Bestuur en beleid (UvA) Imrat Verhoeven de sessie ‘Zeggenschap en leiderschap’ en woensdag was het thema ‘Kennis en kunde’ met een inleiding van hoogleraar Filosofie van wetenschap in praktijk (UT) Mieke Boon. Donderdag is hoogleraar Media en Samenleving (UvA) Rens Vliegenthart inleider bij de themasessie ‘Beelden en oordelen’. Van elk thema zijn video’s gemaakt van de inleidingen en van de terugblik door Annemieke Nijhof, raadslid Rli. Daarnaast is er van elk thema een impressie gemaakt door live tekenaars Ronald van der Heide en Gerrit de Jager.

Bekijk de resultaten van de themasessies en lees meer over de Week van Verbindend Verduurzamen