25ste jaarconferentie EEAC-netwerk over duurzame ontwikkeling en Europese samenwerking binnen een nieuwe interface voor burgers, wetenschap en beleid

De European Environment and Sustainable Development Advisory Councils (EEAC) houdt zijn 25ste jaarconferentie op 12 en 13 oktober 2017 in Maastricht met een bijzondere bijeenkomst, getiteld Towards the 2030 Agenda and beyond: European cooperation within a new citizens–science–policy interface.

logo met titel en datum van de conferentie

Net als vele andere organisaties, wordt het EEAC-netwerk uitgedaagd door de implementatie van de 2030 Agenda voor Duurzame Ontwikkeling binnen het huidige politieke en maatschappelijke klimaat en de veranderende interface tussen wetenschap, beleid en samenleving. Burgers laten zich horen, en nemen niet langer vastgestelde feiten en gerenommeerde instellingen als een gegeven.

De Rli organiseert de EEAC-conferentie samen met de Vlaamse Milieu- en Natuurraad (Minaraad), de Belgische Federale Raad voor Duurzame Ontwikkeling (FRDO-CFDD) en de Luxemburgse Nationale Raad voor Duurzame Ontwikkeling (CSDD.

Lees meer over de EEAC Network Conference 2017

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer F.W. de Haan e-mail: f.w.dehaan@rli.nl